GRADOVI SJ. ITALIJE
KZ


Objavljeno: 23.02.2017.

POLASCI IZ ZAGREBA, KARLOVCA I RIJEKE!

Piacenza, Genova, Milano, Torino
 
Termin putovanja:
04.05. - 07.05.2017.
25.05. - 28.05.2017.

1. dan: ZAGREB - KARLOVAC - RIJEKA - PIACENZA - TORINO
Polazak autobusa u 05.30 sati s Autobusnog kolodvora Zagreb (peron 502-506). Vožnja preko Slovenije i Italije s kraćim stajanjima na putu do Piacenze. Razgled grada etruščanskih korijena, važne raskrsnice puteva još iz doba starog Rima: Piazza Cavalli, Palazzo Comunale, Duomo romaničkog stila, Palazzo Farnese... Nakon kraćeg slobodnog vremena za vlastito otkrivanje grada nastavak putovanja do Torina. Smještaj u hotel i noćenje.

*moguć polazak iz Karlovca s Autobusnog kolodvora u 06.00 sati i iz Rijeke (obavezno napomenuti kod prijave) s benzinske postaje “Vrata Jadrana - sjever” u 07.30 sati.

2. dan: TORINO
Doručak. Odlazak na razgled grada rimskih korijena: Mole Antonelliana, Porte Palatine, Duomo di Torino (u kojoj se nalazi i kapelica Torinskog platna - pokrova u kojem je, prema vjerovanju, pokopan Isus Krist), Palazzo Madama, Castello del Valentino… Poslijepodne slobodno za vlastite programe i otkrivanje ovog bisera talijanskog sjevera. Obiđite brojne dućane, sjednite na jedan espresso... Noćenje u hotelu.

3. dan: TORINO – LANGHE - GENOVA – TORINO (cjelodnevni izlet – doplata)
Nakon doručka preporučamo odlazak na cjelodnevni izlet do Genove uz usputni posjet srcu pokrajine Langhe poznatoj po vrhunskoj hrani i vinu. Prolazimo pokraj malih mjesta poput Albe, Bra i Cherasca koji su samo su dio onoga što Langhe može ponuditi. Nastavak putovanja za Genovu. Po dolasku razgled vječne suparnice Venecije za prevlast nad Sredozemljem: stari grad (djelomično dio svjetske baštine pod zaštitom UNESCO-a), Palazzo Reale, Piazza de Ferrari, Porto Antico, aquarium, Torre della Lanterna… Poslijepodne slobodno za vlastite programe. Navečer povratak do hotela. Noćenje.

4. dan: TORINO - MILANO - RIJEKA - KARLOVAC – ZAGREB
Nakon doručka, odjava iz hotela i polazak prema Hrvatskoj. Na putu ćete se zaustaviti u Milanu. Razgled modne prijestolnice svijeta započinjete s jednom od najslavnijih opernih kuća u svijetu, milanskom Scalom. Nastavljate s Duomom, milanskom katedralom, i šetnjom do dvorca obitelji Sforza. Nakon razgleda, nastavak putovanja za Zagreb s očekivanim dolaskom u kasnim večernjim satima.
 


POSEBNA PONUDA POPUST NA CIJENU ARANŽMANA PO OSOBI: 150 kn
(Posebna ponuda vrijedi do rasprodaje raspoloživih kapaciteta za tu cijenu!!!)


CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI: 1.745 kn
Doplata za jednokrevetnu sobu: 600 kn

Doplate:
  • za boravišnu pristojbu (po osobi/po danu): cca 2.00 Eur
Fakultativni izleti:
  • Langhe/Genova (plaćanje pirlikom prijave, najmanje 20 prijavljenih): 120 kn
Cijena aranžmana uključuje:
  • prijevoz autobusom prema programu
  • 3 noćenja s doručkom u dvokrevetnim sobama u hotelu 3*
  • razglede prema programu
  • pratitelja na putovanju
  • jamčevinu i troškove organizacije putovanja
Cijena aranžmana ne uključuje:
  • ulaznice za muzeje i kulturno-povijesne spomenike koje nisu navedene kao uključene
  • fakultativne sadržaje
  • troškove osobnih narudžbi 
Napomene:

*moguć polazak iz Karlovca s Autobusnog kolodvora u 06.00 sati i iz Rijeke (obavezno napomenuti kod prijave) s benzinske postaje “Vrata Jadrana - sjever” u 07.30 sati.

NAJMANJI BROJ PUTNIKA: 40