LUKSUZNA VILA AUGUSTA
T


Objavljeno: 21.05.2020./Ažurirano: 12.10.2020.
 
Maksimalni broj osoba: 12

Luksuzna vila Augusta sa 5 zvjezdica prekrasna je kamena kuća napravljena u tradicionalnom stilu, a za dekor i dizajn uglavnom su korišteni drvo i kamen. Vila se nalazi u Kremenićima, u blizini Malinske na otoku Krku, samo 1.5 km od mora. Zamišljena je kao poseban objekt s vlastitim privatnim bazenom, sunčalištem, malim mediteranskim vrtom i prekrasnom kamenom terasom s pogledom na cijeli zaljev i more.

Vila je opremljena svim tehničkim sadršajima koji bi vam mogli trebati (WiFi, klima uređaj, SAT TV) i podijeljena je an dvije etaže.
U prizemlju vile nalazi se potpuno opremljena kuhinja s blagavaonom i otvorenim dnevnim boravkom s izravnim pristupom kamenoj terasi s pogledom na more. Također, postoji jedan odvojeni toalet.
Vila ima ukupno 5 spavaćih soba, dvije sobe s bračnim krevetimaa nalaze se u prizemlju i imaju svoju kupaonicu. Preostale 3 sobe nalaze se na katu od kojih jedna ima bračni krevet, a ostale dvije po 3 kreveta svaka. Na katu se nalaze i potpuno opremljene kupaonice.

Ono što ovu tradicionalnu vilu čini posebnom je nekoliko zona u kojima možete imati privatnost i opustiti se ili se družiti s obitelji i prijateljima. Na terasi se nalazi ugodan prostor natkrivene ljetne kuhinje s velikim roštiljem i stolom za dvanaest osoba. U vili se nalazi i bazen sa sunčalištem i suncobranima. Parking se nalazi u dvorištu, pored kuće. U neposrednoj blizini objekta nalazi se vanjski park za djecu.

Idilična, potpuno izolirana lokacija nudi apsolutan mir i tišinu. Ako želite jedinstveni, potpuno drugačiji odmor, ovo je vaš kutak.
Ako želite uživati u izletu brodom ili unajmiti bicikl, slobodno se obratite vlasnicima koji će vam uvijek biti na raspolaganju za bilo koju vrstu preporuke ili pomoći, s ciljem da vaš odmor učinite što ugodnijim i opuštenijim.

Dobrobit, zdravlje i sigurnost naših gostiju su nam prioritet!
Higijena i čistoća naše vile su na najvišim standardima i najmanji detalji se uzimaju u obzir prilikom čišćenja!
Dodatni osjećaj sigurnosti u našoj vili daje činjenica da odsjedate u privatnoj vili u kojoj nemate osobni kontakt s drugim ljudima!



Period Cijena u kn tjedno po objektu već od
24.09. - 29.10.2020. 12.016
Minimalni broj noćenja: 4

NAPOMENE I BILJEŠKE:
  • završno čišćenje se nadoplaćuje: 130 EUR, plaćanje na licu mjesta
  • Kućni ljubimci: 15 EUR po danu
  • WiFi na cijelom području
  • Nepogodno za osobe s invaliditetom