VILA DVORNICA, ROGOZNICA
T


Objavljeno: 21.05.2020./Ažurirano: 12.10.2020.
 
Maksimalni broj osoba: 7

Novoizgrađena Vila. 80 m od plaže, restorana i prodavaonica prehrambenih proizvoda. Idealno za obitelji, ograđeni posjed. Veliki bazen i privatni parking unutar objekta.

Do plaže koja je udaljena samo 80-ak m pješačiti treba samo nekoliko minuta, a tu možete pronaći i dobar izbor restorana i kafića. Lokalne plaže su šljunčane, a neke od njih nude i sportske aktivnosti. Uvala Kanica udaljena je samo 40 minuta od zračne luke Split, 40 minuta od UNESCO-ovog grada Trogira i 1 sat od UNESCO-ovog grada Splita. Nacionalni park Krka udaljen je 50 km. Nacionalni park Krka udaljen je 50 km.

Uživat ćete u 3 prostrane spavaće sobe, svaka s vlastitom kupaonicom s modernim tuš kabinama (plus tu je i zaseban toalet za goste). Tri sobe su opremljene s dva bračna kreveta i dva odvojena kreveta. A tu je i dodatni krevet za dijete. Moderna kuhinja u potpunosti je opremljena, a u dnevnom boravku naći ćete izuzetno veliki televizor s ravnim ekranom. Stambeni prostor 160 m².

Terasa je opremljena vrtnom garniturom, suncobranom i roštiljem. Dvorište je ograđeno i stoga je pogodno za djecu. Bazen je veličine 3x8 m i osvijetljen je noću. Osigurano sigurno parkiralište za 2 automobila unutar objekta. Veličina objekta je cca 800 m2.

Putni krevet dostupan za djeci.




Period Cijena u kn tjedno po objektu već od
30.09. - 04.11.2020. 13.286
Minimalni broj noćenja: 5

NAPOMENE I BILJEŠKE:
  • Kućni ljubimci nisu dopušteni
  • Pušenje nije dozvoljeno
  • WiFi na cijelom području
  • Nepogodno za osobe s invaliditetom