KUĆA ZA ODMOR MURTER
T


Objavljeno: 25.05.2020./Ažurirano: 12.10.2020.
 
Maksimalni broj osoba: 10

Mirno smještena kuća za odmor u blizini plaže sa privatnim bazenom, na otoku Murter.

Ova samostojeća kuća smještena je u blizini plaže na mirnoj lokaciji, na cesti sa malo prometa u glavnom gradu Murteru. Odmah u blizini nalazi se „biser Dalmacije“ - Nacionalni park Kornati.

Kuća za odmor nudi ukupni stambeni prostor od 180 m2, a s četiri spavaće sobe i dvije kupaonice može primiti osam osoba. U prizemlju od 80 m2 nalazi se dnevni boravak s integriranom kuhinjom, flat screen TV-om i kaučem na razvlačenje. Kuhinja je potpuno opremljena indukcijskom pločkom za kuhanje, mikrovalnom pećnicom, aparatom za kavu i blagovaonicom. Postoje dvije susjedne spavaće sobe s bračnim krevetom i kupaonica s tušem i WC-om. Također možete pronaći malu teretanu, saunu i jacuzzi. Dvije druge sobe s bračnim krevetom, dva odvojena kreveta i kupaonice su na katu. Klima uređaj u kući ima funkciju grijanja i hlađenja. Postoje i električni konvekcijski radijatori za grijanje. Korištenje perilice rublja i Internet uključeni su u cijenu najma.

Dragulj na dvorištu je vaš privatni bazen dimenzija 9,8 x 3,5 metara. Terasa uz bazen pruža udobne ležaljke, tako da se možete sunčati nakon hladnog uranjanja. Tu je i praktični solarni tuš. S dva gornja balkona, koji uključuju dnevni boravak, možete pogledati dolje na bazen i vidjeti more u daljini. Ovdje se možete povući i u miru čitati ili uživati ​​u šalici kave. Na prednjoj strani kuće nalazi se daljnji prostor za sjedenje s drvenim stolom i dvije klupe. Mjesto je ograđeno s vratima, tako da je pogodno za odmor s djecom i psima. Privatno parkiralište nalazi se na licu mjesta.

Centar grada s restoranima i supermarketima udaljen je oko 600 metara. Na glavnom trgu se nalazi mnogo kafića, restorana i malo suvenirnica sa svim osnovnim stvarima. Pješčana plaža udaljena je oko 450 metara.



Period Cijena u kn tjedno po objektu već od
27.09. - 01.11.2020. 13.664
Minimalni broj noćenja: 3

NAPOMENE I BILJEŠKE:
  • Kućni ljubimci: na upit
  • pušenje nije dozvoljeno
  • WiFi
  • Nepogodno za osobe s invaliditetom