VILA GORNJA PODGORA, MAKARSKA
T


Objavljeno: 26.05.2020./Ažurirano: 12.10.2020.
 
Maksimalni broj osoba: 8

Villa je prekrasna, dalmatinska kamena kuća smještena na romantičnoj lokaciji u brdima oko primorskog grada Podgore, uz sunčanu makarsku rivijeru.

Ova dalmatinska kamena kuća smještena je u idiličnom selu Gornja Podgora, na obronku planine Biokovo, s prekrasnim pogledom na Podgoranski zaljev i obalne otoke. Ovdje možete uživati ​​u opuštajućem odmoru s potpunom privatnošću usred bujne prirode, a istovremeno i u blizini plavog Jadranskog mora.

Osim svog položaja, ova prekrasna vila nudi svojim gostima odmor u nezaboravnom ambijentu stare dalmatinske farme koja je 2016. godine obnovljena na vrlo moderan način, vodeći računa o tradiciji stare dalmatinske arhitekture. Farma se sastoji od tri kuće, dvorišta sa stolom i bazena. U trokatnoj glavnoj kući nalaze se dvije vrlo moderne spavaće sobe, svaka s vlastitom kupaonicom i WC-om, kao i vrlo moderna kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak. Sobe imaju tradicionalne kamene zidove koji pružaju ugodnu atmosferu i gdje možete uživati ​​u romantičnim zalascima sunca uz čašu vina. U prizemlju se nalazi spavaća soba s velikim bračnim krevetom (180x200), iz koje se izlazi na vrt s prekrasnim pogledom na more i otoke Hvar i Brač. Druga spavaća soba nalazi se na zadnjem katu. Na prvom katu nalazi se dnevni boravak s kaučem, TV-om, vrlo modernom kuhinjom i blagovaonom. U drugoj kući nalazi se spavaća soba s velikim bračnim krevetom (180x200) i vlastitom kupaonicom i wc-om.
U trećoj tradicionalnoj kući nalazi se kamin sa stolom i stolicama.

Iz dnevne sobe možete pristupiti prekrasnom dvorištu i vrtu s ružmarinom i lavandom. U dvorištu se također nalazi stol sa stolom i bazenom sa ležaljkama.

Vila je oko 1 km od središta grada i najbliže plaže s kristalno čistom vodom. Tu su i trgovine te dobar izbor kafića i restorana. Možete unajmiti brodove, bicikle ili motocikle ili rezervirati izlete do Dubrovnika, Splita, Mostara, slapova Krke ili obližnjih otoka Hvara i Brača. U blizini se nalazi i rijeka Cetina, gdje možete ići na rafting. Park prirode Biokovo udaljen je 1 km, gdje su vam na raspolaganju planinarenje, brdski biciklizam i planinarenje



Period Cijena u kn tjedno po objektu već od
05.10. - 02.11.2020. 11.224
Minimalni broj noćenja: 7

NAPOMENE I BILJEŠKE:
  • Kućni ljubimci: na upit
  • WiFi
  • Nepogodno za osobe s invaliditetom