LUKSUZNA KUĆA ZA ODMOR BETINA, MURTER
T


Objavljeno: 26.05.2020./Ažurirano: 12.10.2020.
 
Maksimalni broj osoba: 10

2015. godine kuća od prirodnog kamena pretvorena je u luksuznu kuću za odmor, s romantičnom lođom i panoramskim pogledom na more s privatne krovne terase s roštiljem.

Ova ekskluzivna kuća za odmor od prirodnog kamena nalazi se u savršenom mjestu za odmor na moru u romantičnoj maloj uličici u Betini, na pješačkoj udaljenosti od plavog Jadrana uz sjeverno-južnu obalu sunčanog hrvatskog otoka Murtera.

Autentična kuća od prirodnog kamena iz 1850. godine temeljito je obnovljena nedavno u 2015. godini i opskrbljena je modernim sadržajima za ugodan boravak, uključujući klimatizaciju u svim sobama. Stambeni prostor površine 175 m2 raspoređen na tri kata sastoji se od ugodne dnevne i blagovaone s integriranom otvorenom kuhinjom, četiri spavaće sobe, tri kupaonice i zasebnim WC-om za goste. Dnevni boravak u prizemlju sadrži dvije udobne sofe (koje se mogu pretvoriti u dva kreveta dimenzija 90x200 cm), dvije fotelje, široki TV sa satelitskim kanalima, stereo sustav s USB priključkom i sef. Između dnevnog boravka i otvorene kuhinje nalazi se lođa s okruglim stolom i stolicama, romantični prostor s osvijetljenim zidovima od prirodnog kamena i atmosferom zimnice. Moderna ugradbena kuhinja iza nje s elegantnim zidovima od nehrđajućeg čelika opremljena je strojem za pranje posuđa, keramičkom pločkom za kuhanje, pećnicom, hladnjakom s zamrzivačem, kuhalom za vodu, tosterom i aparatom za kavu. Također ima daljnji blagovaonski stol s osam stolica. U prizemlju se nalazi odvojeni toalet za goste i zgodna soba s perilicom rublja. Stepenice vode do prvog kata s tri spavaće sobe, jedna s bračnim krevetom (180x200cm), a druga s manjim bračnim krevetom (160x200cm). Jedan ima vlastitu kupaonicu, a druge dvije su zasebne. Sve tri kupaonice opremljene su tuš kabinom, umivaonikom sa zidnim ogledalom i WC-om. Nastavljate do posljednjeg kata s četvrtom spavaćom sobom (bračni krevet 140x200cm) i kupaonicom. Na raspolaganju je mnogo posteljine i ručnika, a pouzdana bežična internetska veza može se besplatno koristiti.

Spavaća soba na zadnjem katu otvara se na vašoj privatnoj krovnoj terasi sa stolom, stolicama i modernim plinskim roštiljem. Možete ovdje završiti dug dan na plaži uz čašu hrvatskog vina i panoramski pogled na krovove malog mjesta, sve do plavog Jadrana. Ako dolazite autom, uvijek možete pronaći besplatno parkirno mjesto ispred kuće.

Kuća za odmor udaljena je od mora i plaže samo oko 100 metara. Središte Betine na istoj udaljenosti ima niz prodavaonica, šarene tržnice i dobar izbor kafića i restorana. Lokalne ribolovce možete promatrati kako rade pored slikovite luke „Marina Betina“. Ljubitelji umjetnosti uživat će u „Art Villa Mia“, uz redovite izložbe mladih hrvatskih umjetnika. Obližnje otoke u Nacionalnom parku Krka i Kornati svakako vrijedi posjetiti.



Period Cijena u kn tjedno po objektu već od
01.10. - 29.10.2020. 18.672
Minimalni broj noćenja: 6

NAPOMENE I BILJEŠKE:
  • Kućni ljubimci: na upit
  • pušenje nije dozvoljeno
  • WiFi
  • Nepogodno za osobe s invaliditetom