LUKSUZNA VILA BILICE, ŠIBENIK
T


Objavljeno: 26.05.2020./Ažurirano: 12.10.2020.
 
Maksimalni broj osoba: 10

Elegantna vila s balkonom, natkrivenom terasom, vrtom i bazenom, usred prekrasnog prirodnog krajolika.

Samostojeći smještaj okružen je predivnim krajolikom prirode u malom mjestu Bilice kraj jezera Pokljan, u blizini Nacionalnog parka Krka.

Luksuzna vila s vintage detaljima prostire se na dva kata i može primiti do deset osoba. Prostrani dnevni boravak i blagovaonica nude kauč na razvlačenje za dvije osobe, dvosjed na razvlačenje, stolić za kavu, flat screen SAT TV  i stol sa šest stolica. Susjedna kuhinja u potpunosti je opremljena plinskim i električnim štednjakom, pećnicom, zamrzivačem, hladnjakom, tosterom, kuhalom za vodu, aparatom za kavu i perilicom posuđa. U spavaćoj sobi nalazi se bračni krevet i ormar. Na gornjem katu su još tri spavaće sobe, svaka s bračnim krevetom i ormarom. Dvije kupaonice imaju veliku kadu ili tuš, umivaonik i WC. Dostupan je bežični pristup internetu. Sve sobe imaju podno grijanje.

U nježnom vrtu nalaze se igralište za djecu i roštilj za pripremu jela za obitelj i prijatelje. Možete zajedno večerati na krovnoj terasi uz veliki stol i stolice za ručanje. Možete se rashladiti u bazenu od 34 m2 i uživati ​​u pogledu na okolnu prirodu. U blizini bazena nalaze se ležaljke i suncobrani, kao i garaža za parkiranje. Balkon na gornjem katu ima stol i dvije stolice i pruža se prekrasan pogled na krajolik.

Privatni i besplatni brod udaljen je 800 m. Preporučuje se dolazak automobilom. Četiri bicikla dostupna su za besplatno korištenje. U vili su dostupni dječji krevetić i hranilica.

Do najbliže poznate plaže je 2 km, ali u blizini postoje i druge plaže. Nacionalni park Krka i grad Šibenika udaljeno je 5 km.



Period Cijena u kn tjedno po objektu već od
26.09. - 17.10.2020. 50.396
Minimalni broj noćenja: 3

NAPOMENE I BILJEŠKE:
  • Kućni ljubimci nisu dopušteni
  • pušenje nije dozvoljeno
  • WiFi na cijelom objektu
  • Nepogodno za osobe s invaliditetom