DUBAI - CITY STAY I ODMOR NA MALDIVIMA
AZ
 

Objavljeno: 26.08.2019./Ažurirano: 21.10.2019.


Termin putovanja:
11.04. - 20.04.2020. GARANTIRANI POLAZAK!!!

1. dan: ZAGREB - DUBAI
Dolazak u Zračnu luku Franjo Tuđman u  Zagrebu 3 sata prije polaska zrakoplova. Polijetanje zrakoplova kompanije Emirates na izravnom letu za Dubai u 15.25 sati. Predviđeno slijetanje u Dubai je u 23 sata prema lokalnom vremenu. Nakon obavljanja graničnih formalnosti, organizirani transfer do hotela. Smještaj. Noćenje.

2. dan: DUBAI
Nakon doručka odlazak na poludnevni razgled grada u pratnji lokalnog vodiča. Razgled obuhvaća stari i novi dio grada te započinje vožnjom do plaže Jumeirah, najpoznatijeg i najluksuznijeg područja u Dubaiju. Odlazak na Palm Island, umjetno stvoren otok u obliku palme, na kojem se nalaze luksuzne privatne rezidencije i luksuzni hoteli poput Atlantis The Palm. Slijedi stanka za fotografiranje poznatog hotela u obliku jedra i jednog od najluksuznijih hotela na svijetu, Burj Al Araba. Nastavak vožnje ulicom Šeika Zayeda, uz najvišu građevinu na svijetu, Burj Khalifu, do starog dijela grada. Slijedi prelazak zaljeva brodićem „abra“ u drugi dio grada, gdje se mogu otkriti neponovljivi mirisi, boje i okusi raznih začina uz šarenu tržnicu tekstila te posjet najvećem bazaru zlata na svijetu. Povratak u hotel. Poslijepodne slobodno za vlastite aktivnosti. Uz doplatu, moguć odlazak na vidikovac Burj Khalife, najviše zgrade na svijetu. Noćenje.

3. dan: DUBAI - (FAKULTATIVNI IZLET U ABU DHABI) - DUBAI
Doručak. Slobodno vrijeme za vlastito otkrivanje grada. Predlažemo (uz doplatu) odlazak na cjelodnevni izlet u Abu Dhabi, “Manhattan” Bliskog Istoka. Abu Dhabi je glavni grad Ujedinjenih Arapskih Emirata, administrativno središte zemlje te središte naftne industrije. Grad odlikuje mnoštvo modernih zdanja s elementima islamske arhitekture. Vožnja kroz Saadiyat Island, otok koji će za nekoliko godina postati svjetsko središte kulture i umjetnosti s najvećom koncentracijom muzeja u ovome dijelu svijeta. Razgled Džamije Šeika Zayeda, jedne od najvećih džamija u svijetu, remek djela neoislamske arhitekture. Zaustavljanje u Heritage Village, gdje ćete moći saznati više o povijesti i lokalnim običajima ovog područja. Slijedi odlazak do shopping centra u marini radi ručka (fakultativno) i kupovine. Na povratku u Dubai, kraće zaustavljanje pored „Ferrari Worlda“, najvećeg zatvorenog tematskog parka na svijetu. Dolazak u Dubai u kasnim poslijepodnevnim satima. Noćenje.

4. dan: DUBAI
Doručak. Slobodno za vlastito otkrivanje grada. Predlažemo (uz doplatu) odlazak na nezaboravan snježni doživljaj usred Dubaija. Ski Dubai, prvi zatvoreni skijaški centar na Bliskom Istoku, nalazi se u sklopu shopping centra Mall of the Emirates, koji raspolaže s preko 350 trgovina. Ukoliko, niste raspoloženi za zimske sportove, predlažemo (uz doplatu) let helikopterom u trajanju od 20 minuta. Uživajte u veličanstvenom doživljaju Dubaija iz zraka s pogledom na fantastične mega građevine. U poslijepodnevnim satima predlažemo (uz doplatu) odlazak na pustinjski safari. Adrenalinska vožnja luksuznim džipovima po veličanstvenim pješčanim dinama u pustinji, promatranje zalaska sunca te posjet beduinskom selu, uz mogućnost jahanja deva, ukrašavanja kože kanom ili uživanja u aromatskoj vodenoj luli. Za večeru možete isprobati arapske specijalitete s roštilja i uživati u orijentalnom ugođaju. Povratak u hotel. Noćenje.

5. dan: DUBAI
Doručak. Slobodno za vlastito otkrivanje grada. Predlažemo (uz doplatu) odlazak na zabavu u vodenom parku Wild Wadi (pored hotela Burj Al Arab), plivanje s delfinima i cjelodnevnu zabavu u Aquaventure park u sklopu hotela Atlantis, ručak ili večeru u luksuznom hotelu Burj Al Arab, ili pak odlazak na Jumeirah Beach Walk, mondeno šetalište s brojnim kafićima, restoranima i dućanima te odmor na prekrasnoj pješčanoj plaži. Za ljubitelje shoppinga preporučujemo odlazak u jedan od najvećih Shopping centara na svijetu, Dubai Mall, koji se nalazi u podnožju Burj Khalife; od 18 sati navečer možete promatrati "igru vode i svjetala" tijekom koje fontane izbacuju vodu i do 150 m u visinu. Navečer preporučujemo (uz doplatu) odlazak na tradicionalno krstarenje brodom „dhow“ u marini uz večeru (transfer uključen). Noćenje.

6. dan: DUBAI - MALDIVI
Nakon doručka transfer do zračne luke te prijava na izravan let kompanije Emirates na letu EK660) za Maldive. Polijetanje zrakoplova u 10.15 sati. Dolazak na Maldive u 15.35 sati. Organizirani prijevoz (hidrogliser ili hidroavion) do izabranog hotela. Po dolasku u zračnu luku Maldivi, uputite se na šalter na kojem piše naziv Vašeg hotela koji se nalazi u samom izlaznom holu, gdje će Vas predstavnik hotela ispratiti do odlaznog terminala za transfer do hotela. po dolasku u hotel smještaj i noćenje.

7.-8.dan: MALDIVI
Boravak u izabranom hotelu. Noćenje.

9.dan: MALDIVI – DUBAI
Doručak i odjava iz sobe do 11 sati. Prtljagu možete ostaviti u dogovoru sa recepcijom hotela na za to predviđenom mjestu. Moguća je i kasna odjava iz hotela (uz doplatu, cijena na upit). Prijevoz do Zračne luke i prijava na let EK653 (Emirates) u 23 sata.

10.dan: DUBAI – ZAGREB
Dolazak u Dubai u 02.00 sata. Nastavak putovanja za Zagreb na liniji EK129 (Emirates) u 08.30 sati. Dolazak u Zagreb u 12.35 sati.



FIRST MINUTE NA CIJENU ARANŽMANA PO OSOBI: 300 kn
(First minute vrijedi do 60 dana prije polaska ili do rasprodaje raspoloživih kapaciteta za tu cijenu!!!)


Hotel Millenium Al Barsha 4* u Dubaiu
+ odabrani hotel na Maldivima:
 
Hoteli na Maldivima: Cijena u kn/osobi u
dvokrevetnoj sobi
Usluga u hotelu
Malahini Kuda Bandos Resort Maldivi 3*
 
11.580 polupansion
Paradise Island Resort and Spa  4*
 
12.580 polupansion
Summer Island Maldivi 4*
 
12.280 polupansion
Sheraton Maldives Full Moon Resort & Spa 4*
 
13.780 noćenje/doručak
Velasaru hotel Maldivi 5*
 
13.880 noćenje/doručak


Doplate:
  • lokalnu prisrtojbu Tourism Dirham: cca 30 kn (po osobi/noćenju)
Fakultativni izleti:
(plaćanje prilikom rezervacije)
  • cjelodnevni izlet u Abu Dhabi: 340 kn
  • izlet u Pustinjski safari: 390 kn
  • krstarenje brodom "Dhow" u Dubai Marini: 420 kn
  • odlazak na vidikovac najviše zgrade na svijetu Burj Khalifa: 420 kn
Cijena aranžmana uključuje:
  • prijevoz zrakoplovom u ekonomskoj klasi na liniji Zagreb – Dubai, Dubai-Maldivi, Maldivi -Dubai - Zagreb
  • asistenciju predstavnika agencije u Zračnoj luci u Zagrebu
  • smještaj u dvokrevetnoj sobi u Hotelu Millenium Al Barsha 4* u Dubaiju na osnovi 5 noćenja s doručkom
  • povratni transfer od zračne luke do hotela i natrag u Dubaiju
  • lokalnog predstavnika u Dubaiju na engleskom jeziku
  • poludnevni razgled Dubaija s uključenim ulaznicama
  • 3 noćenja s doručkom ili uslugom polupansion u izabranom hotelu na Maldivima
  • transfer od zračne luke na Maldivima do hotela i natrag
  • jamčevinu te trošak organizacije putovanja
Cijena aranžmana ne uključuje:
  • zrakoplovne pristojbe
  • pratitelja na putovanju
  • dodatne usluge, obroke i fakultativne izlete
  • napojnice za lokalne vodiče i vozače
  • troškove osobnih narudžbi
  • policu putnog osiguranja
NAPOMENE:
  • Putovnice moraju važiti još minimalno 6 mj., od termina povratka sa putovanja
  • U slučaju promjene elemenata izračuna, odnosno tečaja valute, organizator zadržava pravo izmjene cijene
  • U slučaju da za putovanje ne bude prijavljen dovoljan broj putnika, organizator putovanja pridržava pravo otkazivanja putovanja o čemu će obavijestiti putnike najkasnije 5 dana prije početka putovanja i ovisno o raspoloživosti kapaciteta ponuditi nove uvjete putovanja ili novo putovanje.
  • Kategorizacija hotela odgovara službenoj kategorizaciji
  • Pristojbe zračnih luka su podložne promjenama i konačni iznos pristojbe se potvrđuje na dan izdavanja zrakoplovne karte
  • Vremena polazaka zrakoplova u programu navedena su prema redu letenja i podložna su promjeni.
  • Uz rezervaciju obavezna kopija putovnice (stranice sa osobnim podatcima)
  • Završna obavijest o putovanju će se dostaviti putnicima 3-5 dana prije puta
  • Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija Republike Hrvatske www.mvep.hr
  • SAVJETE PRIJE PUTOVANJA POGLEDAJTE OVDJE.
NAJMANJI BROJ PUTNIKA: 10